TURTLES PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Turtles Pizza. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 22:33 The rider delivered to one of the neighbors and then they came to my home and gave to me.
24 nov 2022 om 20:58 Heerlijke pizza, verse groente, goede service!
24 nov 2022 om 8:05 Normally I order once a month from Turtles Pizza but this time was really bad and we could not even eat it. I guess sandwiches have been cooked with a reused oil. Really bad taste.
24 nov 2022 om 0:38 Eten was matig en bezorging was waardeloos. Bezorger is alles behalve vriendelijk! Laatste x voor mij hier.
20 nov 2022 om 2:37 Heerlijk zoals altijd!
17 nov 2022 om 19:48 Heel smakelijke pizza! Werd netjes gebeld dat het wat later kon worden ivm drukte.
7 nov 2022 om 18:52 Heerlijk eten, vooral de pizza's! Verder zijn de bezorgers snel en vriendelijk. Goede service
5 nov 2022 om 19:43 Zoals elke bestelling deze x weer perfect en top eten. Was en blijft onze eerste keuze. Echt een aanrader. Goede service.
27 okt 2022 om 8:21 Super gegeten weer !! :)
27 okt 2022 om 1:30 Heerlijke pasta pollo funghi!
23 okt 2022 om 20:53 Jammer, 6 halve plakjes salami op de pizza. Laatste keer dat ik hier bestel.
19 okt 2022 om 21:01 Voor het eerst besteld en ik ben echt wel kritisch als het gaat om pizza's maar de pizzas warem heerlijk! Goed belegd en heerlijk van smaak. De doos niet nat. Ze hebbben een vaste klant erbij voortaan bestel ik alleen nog hier kortom de van Enschede