TURTLES PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Turtles Pizza. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 20:36 Ik kan deze zaak ten zeerste aanbevelen. Wat je hier ook besteld je wordt nooit teleurgesteld. Pizza, pasta, shoarma, etc. Hier is het nooit mis! :)
16 feb 2024 om 23:23 Lekkerste pizza’s altijd top warm en snel bezorgd! Toptent!
16 feb 2024 om 8:27 Koude pizza in nat karton. Kan een keer gebeuren, nog steeds de beste pizza van Enschede!
14 feb 2024 om 19:20 had geen wisselgeld bij zich, terwijl ik vooraf had aangegeven dat ik cash zou betalen met 50 euro. Zou toen terug komen met wisselgeld, is 2 uur later nog niet teruggekomen.
11 feb 2024 om 12:52 Prima pizza. Warm en snel bezorgd.
1 feb 2024 om 20:38 Lekker pizza, goed contact met de klant
1 feb 2024 om 6:08 Het eten is hier altijd lekker, alleen jammer dat ik gisteren de pizza zelf moest opwarmen omdat deze ijskoud aan kwam.
28 jan 2024 om 19:45 Altijd goed
26 jan 2024 om 23:30 De pizza was warm en heel lekker! En hele snelle bezorging, super!
25 jan 2024 om 11:29 The arugula was missing from my Pizza Honeycutt
13 jan 2024 om 19:54 Altijd goed en snel bezorgd!!!
13 jan 2024 om 18:49 WAS HEEEL LEKKKEER !!!! VOORAL DE PIZZA ! PORTIE PASTA WAS ECHT WAARD HET GELD !!! AANRADER ZEKER !